Poezie italská nové doby. - Vrchlický, Jaroslav (Městská knihovna v Praze, 2018)
Ambiciózní projekt klasika českého písemnictví Jaroslava Vrchlického, který je v této edici rozčleněn do desetidílného cyklu, představuje výbor z děl více než 130 italských básníků, kteří tvořili v průběhu jednoho století (1782-1882). První část.
Keywords: Světová klasika