Žárlivost - jak ji zvládat - Novák, Tomáš (Grada, 2009)
Žárlivost. Existuje snad odjakživa. Téměř všichni jsme se s ní už někdy setkali a prakticky nikdo z nás si s ní moc neví rady. Jak reagovat na žárlivecké scény partnera? Dá se žárlivosti předejít? Je možné vůbec nežárlit? Najít meze, kdy může být žárlivost ještě zvládána a zároveň je i motivačním faktorem je dosti složité. Žárlíte vy nebo váš partner? Nezoufejte. PhDr. Tomáš Novák vám nabízí pomocnou ruku v podobě této publikace. Pokuste se spolu s námi přijít na kloub vašemu problému a zároveň ho i elegantně vyřešit.
Keywords: Partnerské vztahy; Psychologie pro každého