Ahoj, tati Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní) - Mal, Peachey (Jan Melvil Publishing, 2008)
Možná se zanedlouho stanete tatínkem. Nebo jím už jste, ale chtěl byste v tom být trochu lepší. V obou případech obsahuje tahle kniha všechno, co potřebujete vědět, od nástrah početí po návod, jak si udržet autoritu u dramaticky dospívajícího potomka. Že už tohle všechno znáte jaksi od přírody? Možná ano, pak jste ale výjimka. Otcovství totiž není vrozená schopnost (jak se dříve mínilo), naopak je to náročná dovednost, která - má-li se zvládat dobře a s láskou - vyžaduje přípravu a trénink stejně jako tenisový mač nebo podnikání.
Keywords: Rady pro rodiče