Škobrtnutí o flow Ročenka InFlow 2009 - Petr, Škyřík, (ed.) (Masarykova univerzita, 2010)
Výběr článků a blogů, které vyšly v roce 2009 na stránkách časopisu InFlow.cz. Texty přinášející nové pohledy, neotřelé názory a vhled do života komunity kolem Kabinetu informačních studií a knihovnictví na FF MU. Nechybí legendární blogposty svérázné Emily, mizející a objevující se fantom Inflow j.j.s. či zamyšlený Michal Lorenz. Připomeňte si ty nejlepší texty druhého ročníku časopisu InFlow!
Keywords: Psychologie a pedagogika