Básně z koncentračního tábora - Čapek, Josef (Městská knihovna v Praze, 2021)
Soubor básní, které Josef Čapek sepsal v posledních letech života, v mezních podmínkách koncentračního tábora v Sachsenhausenu.
Keywords: Poezie