Příběh dnešní ženy - Králová, Ingrid (Eknihy hned, 2015)
Partnerský rozchod již potkal nebo může potkat nejednoho z nás, patří k životu. Avšak vždy není snadné zbavit se bolesti, kterou způsobí. Smutek, osamělost, ztráta důvěry, obava z navázání nového vztahu, to všechno jsou stavy, jimiž si opuštění partneři často musejí projít. Příběh dnešní ženy vypráví o tom, jak se s touto citově náročnou situací vyrovnává Irma, žena ve středním věku, matka dvou dětí.
Keywords: Milostné romány