Zaklínačky potíží - Cast, Kristin (KING COOL, 2022)
První kniha trilogie Sester ze Salemu, o čarodějkách dvojčatech, z pera ostřílené spisovatelské dvojice P. C. a Kristin Castových! Mercy a Hunter jsou čarodějky dvojčata, pocházející z přímé linie zakladatelky města Goodeville, ve kterém vyrostly. Stejně jako tenkrát jejich pramáti se i dvojčata teď učí, co to znamená strážit brány vedoucí do různých podsvětí - ty starověké portály mezi jejich světem a říšemi, kde se vše řídí pravidly mytologie a kde se noční můry stávají skutečností. Když se jejich matka stane jako první obětí celé řady vražd, zdrcené sestry přísahají, že její smrt pomstí. Bude ale zapotřebí víc než jen kouzel, aby chytily pod krkem mytické netvory, kteří jejich mírumilovné město napadli. Teď musí Hunter s Mercy spojit síly a přijmout svůj osud, jinak riskují, že už se nikdy neuvidí.
Keywords: Young Adult, New Adult