Básně a prózy - Karel, Havlíček (Host, 2019)
Svazek Básní a próz shrnuje v pěti oddílech beletristickou tvorbu jedné z emblematických postav národního obrození, novináře a spisovatele Karla Havlíčka (1821-1856).
Keywords: Česká klasika