Úložné prostory v bytě a rodinném domě - Tomíčková, Věra (Grada, 2008)
Ačkoli trendem současného bydlení je minimum nábytku a klasické nábytkové stěny jsou minulostí, dostatečné úložné prostory musejí být v každé domácnosti. Zkušení interiéroví architekti poradí laikům i odborníkům, jak efektivně vyřešit ukládání všech věcí, aniž by pokoje byly zastavěny nábytkem, seznámí je se zásadami rozmisťování úložných prostor a představí možnosti ukládání, vnitřních vybavení a důmyslných systémů. To vše s ohledem na design moderního interiéru. Kniha je zvláště užitečná stavebníkům ve fázi před zahájením stavby či rekonstrukce, kdy lze ještě účinně zasahovat do dispozičních řešení místností. Praktické rady a inspiraci přinese laikům i odborníkům.
Keywords: Hobby