Globalizace v literatuře? Centra a periferie v románských literaturách Amerik a Afriky - Petr, Kyloušek, a, kol (Host, 2024)
Existuje globalizace i ve slovesné kultuře? Jak je tomu v románských literaturách?
Keywords: Lingvistika