35 sloupků - Poláček, Karel (Městská knihovna v Praze, 2021)
Nevelký soubor Poláčkových humoristicky a satiricky laděných fejetonistických příspěvků, uveřejňovaných v periodikách Lidové noviny a Tribuna a poprvé knižně vydaných v roce 1925.
Keywords: Česká klasika