Urologie pro studenty všeobecného lékařství - Hora, Milan (Karolinum, 2020)
Učebnice Urologie pro studenty všeobecného lékařství je určena především studentům lékařských fakult. Přináší přehledné základní informace v celé šíři oboru - od vyšetřovacích metod, přes uroonkologii, litiázu, benigní hyperplázii prostaty až ke specializovanějším kapitolám, jakými jsou funkční urologie, andrologie a dětská urologie. Potřebné informace zde získají i rezidenti ve specializační přípravě v oborech chirurgie, gynekologie, nefrologie a všeobecného lékařství. Součástí textu jsou také přehledné tabulky s dávkováním antibiotik a schémata s principy vyšetřovacích a léčebných metod.
Keywords: Ostatní lékařské obory