Manfréd báseň dramatická - Byron, George, Gordon, Byron (Městská knihovna v Praze, 2017)
Dramatická báseň, v níž George Gordon Byron obměňuje klasický faustovský motiv, je jedním z vrcholných děl anglického romantismu.
Keywords: Světová klasika