Evžen Oněgin - Puškin, Alexandr, Sergejevič (Městská knihovna v Praze, 2017)
Veršovaný román klasika ruské literatury podává obraz života a mravů vyšší a střední ruské společnosti ve městě a na venkově v 1. polovině 19. století.
Keywords: Světová klasika