Nové překlady z Victora Huga - Hugo, Victor (Městská knihovna v Praze, 2017)
Třetí svazek poezie, který z básnického díla velkého představitele francouzského romantismu Victora Huga přetlumočil Jaroslav Vrchlický.
Keywords: Světová klasika