Cirkus Humberto - Bass, Eduard (Městská knihovna v Praze, 2017)
Klasická kniha české literatury je poutavým a procítěným vyprávěním o čtyřech generacích slavné rodiny cirkusových umělců.
Keywords: Česká klasika