Klinická hypnóza 3., aktualizované a rozšířené vydání - Kratochvíl, Stanislav (Grada, 2009)
Příručka zabývající se využitím hypnózy v lékařství je určena psychoterapeutům, psychologům, psychiatrům a lékařům všech klinických oborů. Vychází z autorovy klinické praxe, z jeho třicetiletých zkušeností při vedení výcvikových kurzů hypnózy pro lékaře a psychology a z rozsáhlého přehledu současné zahraniční literatury.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Psychologie odborná