Hráči - Poláček, Karel (Městská knihovna v Praze, 2016)
Nepříliš rozsáhlý humoristický román z roku 1931 zachycuje s vtipem a pochopením určitou svébytnou oblast lidské zábavy, kterou zprostředkovává hra v karty.
Keywords: Humor, satira