Toman a lesní panna - Čelakovský, František, Ladislav (Městská knihovna v Praze, 2018)
Nejznámnější báseň ze sbírky Ohlasy písní českých", kterou přední tvůrce národního obrození poprvé vydal roku 1839. Doprovázeno barevnými ilustracemi Adolfa Kašpara."
Keywords: Česká klasika