Král bláznů - Foody, Amanda (KING COOL, 2022)
Oddejte se svým neřestem ve Městě hříchu, kde vře hrozivá pouliční válka a sláva je tím nejkrutějším vrahem ze všech...Při pátrání po své ztracené matce upjatá a pořádná Enne Salta uzavírá váhavé společenství s Levim Glaisyerem, nejslavnějším podvodníkem ve městě. Jeho záchrana ze spárů Stínové hry přinutí Enne přijmout identitu Séance, tajemné postavy z podsvětí. Nyní, když je Kancléř republiky po smrti a na hlavy obou jsou vypsané odměny, musí společně s Levim hrát nebezpečnou hru zločinu a politiky... v sázce je osud samotného New Reynes. Žíznivý po svobodě a příležitosti vybudovat si své vlastní impérium vstupuje Levi do nepravděpodobného partnerství s odcizeným synem Vianky Augustine. Mezitím Enne zůstává lapena v donině svazující přísaze a hraje jak okouzlující dámu, tak i mazaného lorda ulice, nejistá tím, která z těchto rolí odráží pravdu.
Keywords: Sci-fi, fantasy