Strašení v Rookwardu - Coates, Darcy (Fobos, 2022)
Když Guy najde na půdě své matky dědické listiny k domu, má pocit, že ho potkalo neuvěřitelné štěstí. Jistě, v domě nikdo čtyřicet let nežil, je částečně zchátralý a obrůstá ho vinná réva, ale Guy je přesvědčený, že ho dokáže dát do pořádku a výhodně prodat. Byl by přeci blázen, kdyby se o to nepokusil. Zvlášť, když jeho současná životní etapa není zrovna záviděníhodná. Dům Rookward stojí na samotě v lesích a není v něm ani telefonní signál. Jenže je tři hodiny jízdy od města, kde Guy bydlí, a proto se rozhodne v domě na několik dní utábořit. Ale existuje důvod, proč v Rookwardu nikdo tak dlouhou dobu nežil, a zchátralé místnosti nejsou tak prázdné, jak se zdá... V domě se před čtyřiceti lety odehrála příšerná tragédie, jejíž následky přetrvávají dodnes. Usídlil se zde totiž duch ženy, která tragédii způsobila. Je zahořklá, posedlá, žárlivá a vyšinutá, a jakmile se objeví Guy, nemá v úmyslu nechat ho odejít a udělá i nemožné, aby s ní zůstal.
Keywords: Horory