Dva roky prázdnin - Verne, Jules (Městská knihovna v Praze, 2017)
Dobrodružný román přináší příběh skupiny chlapců z Nového Zélandu, jejichž prázdninová plavba končí ztroskotáním na pustém ostrově.
Keywords: Světová klasika