Putování nejen jižní Angolou - Chromý, Jiří (Eknihy hned, 2016)
Třetí kniha tentokrát Angolu představuje jinak. Více v souvislostech - a v téměř 300 barevných unikátních fotografií. Při putování nejen jižní Angolou se tu odehrávají tři příběhy ve třech vzájemně se prolínajících časových rovinách. A tak se dostáváme nejen do roku 2015, ale vrátíme se také do minulosti kolem roku 1600 a pokusíme se předvídat i řadu událostí kolem roku 2020.
Keywords: Literatura faktu