Futsal - Kresta, Jan (Grada, 2009)
Tato ojedinělá publikace pojednává o futsalu FIFA - dynamicky se rozvíjejícím sportovním odvětví, které se vyvinulo z fotbalu. Výkonnostním i rekreačním hráčům, trenérům a učitelům tělesné výchovy i všem ostatním zájemcům představuje futsal z komplexního pohledu. Autor, bývalý aktivní hráč a současný mezinárodní rozhodčí, jej srovnává s ostatními formami fotbalu, věnuje se především herním činnostem jednotlivce, herním kombinacím a systémům, nezapomíná ani na pravidla hry a informace o soutěžích a na specifický futsalový trénink. Kniha obsahuje množství názorných fotografií a schémat.
Keywords: Sporty