Kniha apokryfů - Čapek, Karel (Městská knihovna v Praze, 2018)
Kniha apokryfů shrnuje drobné povídky z téměř dvacetiletého období Čapkovy tvorby, v nichž autor moderním způsobem obměňuje náměty z mytologie, historie i klasické literatury.
Keywords: Česká klasika