Tomáš Řepka: Neuhýbám! - Snětivý, Pepson, Josef (Čas, 2014)
Už před časem jsem řek, že se můžete těšit na pokračování mý první knihy Rebel, který bude ještě odvážnější. A sliby se maj plnit. Za ty tři roky se v mým fotbalovým i osobním životě změnila spousta věcí. Jak asi víte, říkám, co si myslím - a teď už nemám ani důvod cokoli zamlčovat. Proto se na stránkách týhle knížky dočtete pravdu o tom, jakej byl můj konec na Spartě, co jsem prožíval v Budějkách, proč jsem tak rychle zmizel z Mostu... Těšit se můžete i na otevřený vyprávění o změnách, se kterejma jsem se musel vyrovnat ve svým soukromí. Nikoho z lidí, který jsem na svý cestě potkal, nešetřím - oni mě taky nešetřili. Před žádným tématem neuhýbám. A ničeho nelituju. Takže si uvařte silný kafe a račte vstoupit. Váš Tomáš Řepka
Keywords: Sport; Memoáry, osobnosti a osudy