Tocharian Studies Works 1 - Václav, Blažek (Masarykova univerzita, 2011)
Kniha je souborem studií věnovaných tocharské etymologii a gramatice a obsahuje i dva životopisné a bibliografické portréty dvou osobností tocharistiky: Wernera Wintera a Pavla Pouchy.
Keywords: Ostatní