Integrace obsahu vyučování Integrované slovní úlohy napříč předměty - Rakoušová, Alena (Grada, 2009)
Integrace obsahu učiva v základní škole je stále velmi diskutovanou problematikou současné doby. A právě proto vznikla tato kniha. Obsahuje teoretické vymezení problému pro pochopení integrace, ale i praktické, tvořivě zpracované ukázky, které vychází z bohaté praxe autorky na prvním stupni základní školy. Tím hlavním v této publikaci jsou především inspirující nápady dětí mladšího školního věku. Text je určen zejména širší pedagogické veřejnosti, zejména učitelům prvního stupně a studentům učitelských oborů.
Keywords: Pedagogika