Budeme mít děťátko 9., přepracované a doplněné vydání - Trča, Stanislav (Grada, 2009)
Jste těhotná žena, rodička či matka malého dítěte? Tak tato kniha je určena právě vám. Přináší odpovědi na otázky ohledně tělesných i psychických změn v průběhu těhotenství, radí, jak dodržovat správnou životosprávu, jaké speciální cviky provádět a jak předcházet zdravotnímu poškození plodu. Nezapomínáme ani na průběh porodu či šestinedělí. Maminky se dočtou, jak pečovat o dítě v 1. až 3. roce života.
Keywords: Rady pro rodiče