Krevní msta - Machová, Petra (Host, 2022)
Jak poznat, kdo je přítel a kdo nepřítel? Hranice se stírají a nikdo nemá pevnou půdu pod nohama. Každý po něčem touží a neváhá pro to udělat cokoli. Lianea se zahalila do Stínu a klan Pavouka jí padl k nohám. Co víc si mohla přát? Vzdala boj o svou duši. Bylo by tak snadné rozplynout se v temnotě, to by se však nesměla objevit jiskřička naděje. A spolu s ní chuť zase žít.
Keywords: Young Adult, New Adult