DNA jako občanský průkaz Lekce z genetiky - Pavel, Lízal (Masarykova univerzita, 2019)
Čtvrtý svazek se soustředí na identifikační potenciál kyseliny deoxyribonukleové, nositelky dědičné informace. Jak nám analýza DNA pomáhá při hledání pachatelů trestných činů, obětí katastrof, ztracených příbuzných či dávných předků?
Keywords: Ostatní lékařské obory