Ještě to promysli Proč je důležité vědět, co všechno nevíme, a umět změnit názor - Adam, Grant (Jan Melvil Publishing, 2022)
Kolik rodinných oslav a pracovních jednání skončilo dusnem, kolik podnikatelských nápadů bankrotem! Jen kvůli strachu připustit, že nikdo z nás nemá patent na rozum. Co ale dělat, když zjistíme, že nám naše stará přesvědčení už neslouží?
Keywords: Sebepoznání; Osobní rozvoj a kariéra; Sebedůvěra a emoce