Její pastorkyňa - Preissová, Gabriela (Městská knihovna v Praze, 2017)
Autorčina románová adaptace vlastní divadelní hry ze života vesničanů na moravském Slovácku, proslavené mimo jiné operou Leoše Janáčka.
Keywords: Česká klasika