Povídejme si, děti - Čapek, Josef (Městská knihovna v Praze, 2018)
Spisovatel a malíř si vypráví s dětmi o nejrůznějších věcech a poznatcích, se kterými se setkávají v okolním světě.
Keywords: Beletrie pro děti