Šťastnější Jak se nerozptylovat, mít více času a věnovat se tomu, na čem záleží nejvíc - Cassie, Holmes (Jan Melvil Publishing, 2023)
Den má pouze 24 hodin - to nezměníme. Můžeme se však naučit svůj čas lépe rozvrhnout a prožívat jej radostněji i pod tíhou povinností a rozptylování. Cassie Holmes vám pomůže odhalit činnosti, kterým stojí za to se věnovat. Naučí vás vypořádat se s otravnými úkoly i rutinou a nastavit si optimální rozvrh. Díky výzkumům a praktickým cvičením si ověříte, že už pár hodin denně strávených tím, co vás naplňuje, napomáhá snižovat stres a žít smysluplnější a šťastnější život.
Keywords: Psychologie pro každého; Životní styl