Língua Portuguesa na Europa Central: estudos e perspetivas - de, Sousa, Coelho, Ramos, Joaquim, José (Karolinum, 2016)
Publikace zahrnuje soubor studií mezinárodních badatelů v oblasti portugalské filologie, kultury a didaktiky. Do publikace přispěla čtyřicítka autorů ze čtrnácti univerzit (z dvanácti zemí), na nichž se portugalistika vyučuje jako diplomní obor. Shromážděné studie jsou věnovány aktuálním problémům portugalského jazyka, literatury a kultury.
Keywords: Ostatní