Ranč U Hadí řeky - Pichl, Jiří (Eknihy hned, 2015)
Chris Tracy se nepohodl s otcem a utekl na Východ. Po čase se vrací na Západ na otcův ranč, ale zjišťuje, že otec zemřel a ranč má jiného majitele, svéráznou a vlivnou rodinu Malcolmů. Chris má podezření, že něco není v pořádku a nevěří, že by ho otec vydědil a pátrá po způsobu nabytí ranče Malcolmy. Navíc ví o tajné podzemní chodbě do kamenné budovy starého ranče. Nakonec zjistí, že Malcolmové získali ranč podvodem - že mu ho vlastně ukradli a chce ho zpět.
Keywords: Společenské romány