Péče o novorozence a kojence Maminčin domácí lékař, 3., doplněné a aktualizované vydání - Gregora, Martin (Grada, 2008)
Narození děťátka je pro celou rodinu radostnou událostí. Na druhé straně však s sebou přináší pro novopečenou maminku mnoho tušených, ale i naprosto nečekaných starostí a otázek - zejména v prvních dnech a týdnech po porodu. A právě proto je tu kniha MUDr. Martina Gregory a MUDr. Magdaleny Paulové, CSc., která vás bezpečně provede prvními měsíci života vašeho potomka. Publikace si klade za cíl zodpovědět vám nejčastější dotazy týkající se zdraví a potřeb vašeho maličkého, chce být tím nejlepším rádcem v péči o něj. Pokud hledáte rychlou pomoc či radu, neváhejte a sáhněte právě po knize Péče o novorozence a kojence.
Keywords: Rady pro rodiče