Hledání ztraceného času. - Proust, Marcel (Městská knihovna v Praze, 2019)
Pátá část obsáhlé románové epopeje, v níž jeden z nejvýznamnějších autorů francouzské literární moderny stvořil monumentální fresku doby, v níž jedna společnost střídá druhou.
Keywords: Světová klasika