Tajemství v nás - Savas, Anna (Red, 2022)
Když se mladá herečka Tessa Thorn dozvídá, že se její nový film odehrává na Faerfaxské Univerzitě, tedy ve městě, kde vyrostla, je už příliš pozdě, aby vycouvala. Pokud totiž nechce ohrozit svou kariéru, nesmí se nikdo dozvědět, co se tu před lety stalo. Ale její plán natáčení rychle odbýt a nenápadně zmizet bere za své hned první den. Přitáhne na sebe pozornost celého kampusu, způsobí nehodu se studentem a zničí mu laptop. Cole Williams tedy není nadšen její přítomností ani portrétem, který má o ní napsat. Jeho novinářská budoucnost však na tomto článku závisí. Při zkoumání Tessiny minulosti pozná její pečlivě skrývanou stránku, do které se zamiluje až po uši. Zároveň se ale dostane nebezpečně blízko jejímu tajemství, které by mohlo jejich lásku zničit, než vůbec mohla opravdu začít...
Keywords: Romantika, romány pro ženy