Ílias - Homér (Městská knihovna v Praze, 2018)
Kniha obsahuje jeden ze dvou nejstarších eposů nejen antické, ale evropské literatury vůbec, v klasickém překladu Otmara Vaňorného.
Keywords: Světová klasika