Paříž - Zola, Émile (Městská knihovna v Praze, 2017)
Román Paříž je posledním z trilogie pojmenované názvy měst, která znamenala vyvrcholení Zolova boje proti katolickému klerikalismu.
Keywords: Světová klasika