Exodus - Stewart, Kate (Red, 2022)
Dokázali byste žít ve lži? Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu zažila. Pořád je všechny cítím, své letní kluky. Podvolila jsem se jim, přestože jsem vycítila nebezpečí. Nedbala jsem jediného varování. Nechala jsem se ovládnout svými city a láskou a nechala se jimi taky zničit. Hrála jsem svou roli, přestože jsem měla oči otevřené dokořán, a pokoušela osud, dokud mi to nedal sežrat. Nikdy nebylo úniku.
Keywords: Romantika, romány pro ženy