Pýthie - Černá, Veronika (Red, 2022)
Lis měla plán. Ne! Pořád ho má. Cíle nebylo dosaženo, chybí však jen nepatrný krůček. Splnila přání rodičů a teď je řada na nich, aby oni splnili svou část dohody. Tak proč jí na dveře buší nějaký chlápek, který tvrdí, že jí přišel pomoct, a přitom se chystá zničit vše, o čem kdy snila? Ani Romain není nadšený svým posláním. Nechce ztrácet čas s nevděčnou princezničkou, která má všechno, co on kdy chtěl, a přitom od toho utíká. Vědí, že se nedohodnou a neexistuje kompromis. Řešení je jednoduché: válka. Nebo radši sázka? Příběh o vzteku a frustraci, ale i touze a odhodlání, kde karty nemíchá osud, protože zúčastnění mohou předvídat budoucnost.
Keywords: Young Adult, New Adult