Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války. - Hašek, Jaroslav (Městská knihovna v Praze, 2020)
Světově proslulý, nedokončený román českého klasika je zcela svéráznou satirou na válku a vojenské myšlení.
Keywords: Česká klasika