S výživou zdravě po celý rok - Chrpová, Diana (Grada, 2009)
Prakticky denně slyšíme varování lékařů, že každý druhý člověk v České republice umírá na kardiovaskulární onemocnění. Obyvatelé naší republiky jsou na předním místě v onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku. Existuje samozřejmě řada příčin tohoto nepříznivého zdravotního stavu naší populace. Jednou z nich je i nesprávný životní styl, včetně špatných stravovacích zvyklostí. Renomovaná česká autorka, Mgr. Diana Chrpová vám proto přináší návody a zaručené rady, jak zdravě jíst a zůstat fit. Ve své zbrusu nové publikaci vám poradí, jak se stravovat během celého roku, měsíc po měsíci. Získáte cenné informace, která jídla jsou v daný měsíc nejvhodnější a z jakých potravin by se měl skládat váš jídelníček. Autorka nezapomněla ani na vzorové jídelníčky a na odlišnosti týkající se těhotných, dětí a nemocných. Za celé nakladatelství vám přejeme příjemnou zábavu u vaření a především dobrou chuť!
Keywords: Zdraví a životní styl; Výživa