Ochraň mě - Beck, J., L. (Red, 2022)
Damon Rossi je bezcitný vůdce, který nebere ohledy ani na mé tělo či srdce. Jen co jsem ho potkala, věděla jsem, že by mě dokázal zabít holýma rukama. Všechny má pod palcem, dožaduje se pozornosti, a když někdo zavraždí mého bratra kvůli nesplacenému dluhu, jsem nucena přijmout jeho ochranu. To však neznamená, že se mnou bude zacházet v rukavičkách. Nebo předstírat, že má můj život nějakou cenu. Což nedělá. Je to surovec, mám z něj nahnáno a čím dál víc se nořím do jeho temného, nebezpečného světa plného zločinců, zlodějů a sexu. Přesto mě to k němu táhne, protože vím, že je to jediný člověk, který mě přede všemi dokáže ochránit.
Keywords: Romantika, romány pro ženy