Šílená hudebka - Hangely, Ann (Eknihy hned, 2015)
Známá a populární spisovatelka Hangely Ann zabrousila tentokrát k velmi odvážnému tématu. Ani zdaleka netušíte, co se odehrává právě v těchto chvílích na druhých stupních základních škol při výukách hudebních výchov. Zapomeňte na klídek a pohodičku, oblečte si neprůstřelné vesty, nasaďte krycí masky a můžete vyrazit. Opět velmi veselé, lehce mrazivé příhody, tentokrát ze školního prostředí, kdy realita předčí jakékoliv vaše představy.
Keywords: Humor, satira