Všechno zlé je pro něco dobré - Pépin, Charles (Via, 2022)
Drobné moudré pojednání, které nám ukáže, co znamená skutečný úspěch. Co kdybychom změnili svůj pohled na chyby? Ve Francii se na chybování pohlíží s nelibostí. Vidíme v něm slabost nebo nedostatek, nikoliv projev odvahy a sílu zkušenosti. Úspěch se však málokdy dostaví hladce a bez zádrhelů. Tato esej odkazující na dílo a myšlení velikánů jako Marcus Aurelius, svatý Pavel, Nietzsche, Freud, Bachelard nebo Sartre, nás naučí obrátit své chyby v úspěch. Ukáže nám, jak nám každá zkouška prožitá v reálném životě může vést vstříc jasnějšímu myšlení, větší průbojnosti i životnímu elánu.
Keywords: Osobní rozvoj a kariéra