Central Nervous System Overview of Anatomy - Valenta, Jiří (Karolinum, 2013)
Předkládaný anglicky psaný učební text se zabývá anatomií centrálního nervového systému člověka. Je rozčleněn do jedenácti kapitol, které popisují jednotlivé součásti lidského centrálního nervového systému, počínaje obecnou neuroanatomickou a vývojovou kapitolou a konče popisem obalů a cevního zásobení CNS. Výklad látky je také doprovázen hojným počtem ilustrací a tabulek.
Keywords: Ostatní lékařské obory